Het MKB Rotterdam Rijnmond Ledenfestival – 24 september 2019

september 24

Time:

03:30 pm - 07:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/registratie-het-mkb-rotterdam-rijnmond-ledenfestival-24-september-2019-71771168497

MKB Rotterdam Rijnmond

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mkb-rotterdam-rijnmond-10929306331

Sparta Stadion

Spartapark-Noord 1, 3027 VW Rotterdam

Rotterdam, ZH, NL, 3027 VW

Workshops

Onderstaand ziet u een overzicht van de workshops die gegeven worden op 24 september. Ter plekke kunt u beslissen welke workshop(s) u bij wilt wonen.

Cybercrime, hoe een cybercrimineel toegang krijgt tot uw netwerk

DPD Consultancy
In deze workshop laten wij een praktijk voorbeeld zien over hoe cybercriminelen zich toegang verschaffen tot een bedrijfsnetwerk, geven wij advies over hoe de cyber awareness is te vergroten in een organisatie en praktische tips wat te doen als er een datalek wordt ontdekt.

Waarom een structurele samenwerking tussen Albeda en MKB bedrijven?

Albeda
Een win-win-win voor alle partijen
Tijdens de workshop wordt uitleg gegeven over diverse samenwerkingsvormen:
– Stage
– Leerwerkplaatsen
– Move Your Skills

De manier waarop wij een samenwerking kunnen organiseren
Hoe komt de samenwerking tot stand:
– Presentatie, workshop of bedrijfsbezoek
– Stagebegeleiding (BPV)
– Opdrachtgever van een leerwerkplaatsopdracht

Hoe zet je mobiliteit in voor jouw organisatie?

RET
Rotterdam en de regio daar omheen wordt steeds drukker. Verduurzamen is belangrijk, maar je wilt ook op tijd op je werk en afspraken komen, zonder gedoe en zonder dat je kosten stijgen. In deze workshop kijken we naar mobiliteitsvraagstukken van ondernemers en hoe je deze kunt tackelen.

Scherp je geest en verruim je blik tijdens IMAP’s kortste M&A debat.

Imap
Wat moet je weten als je nadenkt over de verkoop van je bedrijf? Iedereen die hier vragen over durft te stellen, weinig tijd heeft, maar liever geen genoegen neemt met een snel antwoord is de workshop van IMAP de oplossing. In een half uur nemen we je aan de hand van een aantal stellingen mee in de wereld van fusies en overnames. Debatteer mee over feiten en fabels en verruim je blik.

Wat zijn de verwachtingen voor Prinsjesdag?

ING
Het kabinet gaat verschillende EU-richtlijnen in de nationale wetgeving implementeren. Het kabinet heeft ook diverse maatregelen aangekondigd tegen belastingontwijking en grondslaguitholling en werkt ze aan een vereenvoudiging van het belastingstelsel. Aan de hand van de maatregelen die op de derde dinsdag van september bekend gemaakt worden, bespreken we graag de belangrijkste maatregelen die voor u als ondernemer gaan gelden. Mag u in 2020 nog van uw BV lenen? Nog snel de elektrische auto aanschaffen in 2019? Gaat de spaarrente tegen een normaal rendement belast worden? Wilt u niets missen van de plannen van het kabinet voor 2020 en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor deze workshop!

“Met één keer raken!”

INSA
De INSA methode leert je non-verbaal gedrag te herkennen en daarop in te spelen in klantcontacten. Tijdens de workshop toets je met videomateriaal wat je zelf denkt te zien. INSA legt vervolgens uit hoe je ook kunt kijken en hoe je het beste kunt beïnvloeden om je doel te bereiken”

Digitale (r)evolutie van de factuur

Lucom
Elektronisch factureren is in een stroomversnelling geraakt. Tien jaar geleden factureerden de meeste organisaties nog op papier. Vervolgens deed de digitale factuur haar intrede; facturen werden gescand of per e-mail verstuurd als Word- of PDF-bestand. Met de komst van de e-factuur is dit proces niet alleen gedigitaliseerd, maar volledig geautomatiseerd!

De introductie over Elektrisch rijden

Hoogenboom
Elektrisch rijden. Hoe zit dat nou? Door middel van stellingen nemen we je mee in de wereld van elektrisch rijden.

‘Meer en Sneller Verkopen’ door slimme praktische mkb tips & tools

Teamleader
Ben jij tevreden met jouw salesproces? Zou je liever sneller verkopen en/of meer deals sluiten? Weet jij welke software tools je hiervoor kunt gebruiken?

Koen Stam trainde en begeleidde meer dan 100 succesvolle salesmedewerkers en ondernemers namens Teamleader om meer focus, snelheid en kwantiteit in hun verkoopproces te brengen met als resultaat dat zij succesvoller gingen verkopen.

Tijdens de workshop op het ledenfestival deelt partner Teamleader graag deze kennis met alle MKB Rotterdam-Rijnmond leden.

Graag tot 24 september!

Team MKB Rotterdam Rijnmond