Lunchspecial: 26 november Slaak Hotel Rotterdam

November 26

Time:

12:00 pm - 02:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lunchspecial-26-november-slaak-hotel-rotterdam-80695856479

MKB Rotterdam Rijnmond

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mkb-rotterdam-rijnmond-10929306331

The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel

34 Slaak, 3061 CS Rotterdam

Rotterdam, ZH, NL, 3061 CS

Thema: Houd uw bedrijf intern en extern in beweging

Hoe is bij úw organisatie het incassotraject geregeld? AGIN Timmermans

Wanneer uw rekeningen niet betaald worden kunt u een incassobureau of gerechtsdeurwaarder inschakelen. Dan wilt u graag resultaat, maar liefst ook dat de klantrelatie in stand blijft. De dossierbehandelaar of de deurwaarder representeert uw organisatie bij uw klant.

Governance, maatschappelijk verantwoord ondernemen, we kunnen er als ondernemers niet meer om heen en dat is natuurlijk een goede zaak. Aan ‘de voorkant’ hebben we eigenlijk alles wel prima op orde als het hierom gaat, maar weten ondernemers wel hoe hun uitbestede incassotrajecten verlopen?

De media staan bol van zorgwekkende berichten over de branche. Heel erg jammer vindt Rob Uytdewilligen, trots op het ambt van gerechtsdeurwaarder en mede-eigenaar van AGIN Timmermans (van oudsher familiebedrijf, sinds 1976). AGIN Timmermans is de eerste gerechtsdeurwaardersorganisatie in Rotterdam die in 2018 het keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren heeft mogen ontvangen en adviseert overheden en ondernemingen over dit onderwerp. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen hen die niet willen en die niet kunnen betalen. Ook benieuwd wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Mis deze bijeenkomst dan niet.

Cybersecurity. CrowePeak

Cybercrime is overal. Bijna dagelijks valt in het nieuws te lezen over bedrijven die slachtoffer zijn geworden van data-gijzeling, virussen en hacks. Maar wat is cybercrime eigenlijk? Hoe omvangrijk is het? Wat zijn actuele dreigingen, en hoe ga je als onderneming om met deze dreigingen en cyberveiligheid? Geert-Jan Krol (partner IT-advisory bij Crowe Peak) neemt u tijdens de lunchsessie op 26 november 2019 mee in de wereld van cybercrime.

Wat levert mobiliteit jou op? RET

Stukje: Mobiliteit wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Maar wat win je er nu mee als je de mobiliteit in je organisatie aanpakt? In deze presentatie kijken we naar mobiliteitsvraagstukken van ondernemers en wat je kunt winnen door de mobiliteit onder de loep te leggen.

Hoofdpartners

Co-partners