Lunchspecial World Hotel Wings

Donderdag 20 februari 2020
Van 11:30 tot 14:00

Evenement start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Details
Date:

februari 20

Time:

11:30 am - 02:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lunchspecial-world-hotel-wings-92922972111
Organizer

MKB Rotterdam Rijnmond

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mkb-rotterdam-rijnmond-10929306331
Venue

Worldhotel Wings Rotterdam

55 Rotterdam Airportplein, 3045 AP Rotterdam

Rotterdam, ZH, NL, 3045 AP

Thema: Valkuilen voor de ondernemer

Programma:

11.30 uur: Inloop

12.00 uur: Start workshops/presentaties

13.00 uur: Netwerklunch

14.00 uur: Einde

Werkgever ServicePunt Rijnmond:

Inclusief of exclusief werkgeverschap?

Participatie, een inclusieve arbeidsmarkt en sociale verantwoordelijkheid zijn thema’s die steeds meer organisaties bezighouden. De term inclusief werkgeverschap en het belang hiervan heeft in toenemende mate een vlucht genomen bij werkgevers. Werkgevers zien steeds meer voordelen en waarden van inclusief werkgeverschap. Maar wat is nu eigenlijk inclusief werkgeverschap? En is het een hype of kun je er echt niet meer omheen?

Inclusief werkgeverschap is verder kijken dan de eigen organisatiegrenzen en ons bekommeren om hoe we mensen kunnen blijven inzetten, zodat hun waarde en talent niet verloren gaan. In plaats van mensen te beoordelen vanuit kosten en risico’s, kunnen zij ook beoordeeld worden vanuit de waarde die zij voor de organisatie opleveren. Hierover en meer tijdens de lunchsessie

Ardriaanse Van der Weel Advocaten:

Een nieuw jaar, een nieuw moment om weer (niet) aan algemene voorwaarden te denken?

Waarschijnlijk heeft uw onderneming geïnvesteerd in een goede set algemene voorwaarden. U kunt dus rustig achterover leunen, want u kan niks meer gebeuren. Maar, is dat wel zo? Gebruikt u uw algemene voorwaarden eigenlijk wel op de juiste manier? Maken zij daadwerkelijk onderdeel uit van een gesloten overeenkomst of ziet u misschien toch iets over het hoofd waardoor uw mooie set algemene voorwaarden eigenlijk waardeloos is?

Dit is zonde, want op een zeer eenvoudige manier hadden zij ten opzichte van hun contractspartner met 1-0 voor kunnen staan. Daarnaast vergeten ondernemers regelmatig dat algemene voorwaarden geld waard zijn!

Speciaal voor MKB-leden en partners verloten we daarnaast onder de aanwezigen een juridische cursus (1 uur) naar keuze!”

Blauwe Krokodil:

Participatiewet:

De Blauwe Krokodil is een ICT bedrijf dat zijn tanden graag zet in het maken van professionele websites in WordPress, het onderhoud van websites en het ontwerpen van infographics door mensen met onbenut talent. Ook kun je bij ons terecht voor het testen van consumentensoftware en het testen van je website. De Blauwe Krokodil ondersteunt mensen met een arbeidsbeperking (lichamelijk, verstandelijk, geestelijk) bij het verkrijgen van werkervaring en het realiseren van een betaalde baan bij de Blauwe Krokodil of bij een andere werkgever. Dit doen we door opdrachten voor werkgevers te doen en door samen te werken met werkgevers die een deel van hun werk willen uitbesteden. Meer informatie vind je op www.blauwekrokodil.nl

Hoofdpartners

Co-partners