MKB Rotterdam Online Bijeenkomst 1 december

Dinsdag 1 december 2020
Van 12:00 tot 13:00

Evenement start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Details
Date:

december 1

Time:

12:00 pm - 01:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mkb-rotterdam-online-bijeenkomst-1-december-129609913741
Organizer

MKB Rotterdam Rijnmond

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mkb-rotterdam-rijnmond-10929306331
Exclusief voor leden van MKB Rotterdam Rijnmond

Naar het zich laat aanzien zijn fysieke bijeenkomsten, in welke vorm dan ook, de komende tijd helaas niet mogelijk. Natuurlijk willen wij wel de band met jullie zoveel mogelijk in stand houden. Daarom hebben wij de MKB online bijeenkomsten weer in het leven geroepen. 

Wekelijks zullen wij, in samenwerking met onze partners, online op een vaste dag (dinsdag) en vast tijdstip (12.00 uur tot 13.00 uur) een korte, inhoudelijke sessie verzorgen. 

Wij praten jullie ook bij over economische actualiteiten en wij willen – door middel van een korte poll – graag weten hoe het met jullie gaat. Hopelijk kunnen jullie elkaar, voor zover nodig, een beetje opbeuren! Via chat kunnen jullie vragen stellen aan de spreker(s) en aan ons. En misschien wel het belangrijkste: jullie zien en spreken ook weer eens een aantal medeleden!

Programma dinsdag 1 december:

12.00 uur: Actualiteiten rond de steunpakketten van de overheid, subsidieregelingen e.d. (Pieter van Klaveren, voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond) ) in combinatie met een korte interactieve poll: “Hoe gaat het met jullie”?

12.20 uur: Jouw groeistrategie versterken met LinkedIn

“Via een gezamenlijke connectie kwam ik op je profiel en het lijkt mij leuk om te connecten. Ik help B2B opdrachtgevers groeien dmv leadgeneratie via LinkedIn.”

Ik wordt doodgegooid met dergelijke connectieverzoeken. Met bijna 2.500 connecties en ruim 16 jaar ervaring op LinkedIn kan ik wel zeggen dat het allemaal niet zo eenvoudig is.

Maar wat werkt dan wel op Linkedin? Hoe vergroot je je netwerk, hoe zorg je voor meer bereik en bereik je meer kwalitatieve afspraken? Dat en meer leg ik je uit tijdens de zoommeeting.

Jules Sohier is mede-eigenaar van Anglers. Anglers helpen ambiteuze MKB-ers succesvol online ondernemen.

 13:00 uur: Einde

 Meld je hier aan. Je ontvangt dan een link om de zoommeeting op het opgegeven tijdstip te openen. Dit kan op alle devices. Je hoeft hier geen speciale software voor te downloaden. Je vindt de link onder: “Aanvullende gegevens” onder in de registratiebevestiging.

 

Save the date:

Er staan zoomsessies gepland voor alle dinsdagen (12.00 uur tot 13.00 uur) tot en met 15 december a.s.

Wij zien jullie graag op onze online-sessies!

Met vriendelijke groet, 

Team MKB Rotterdam

Hoofdpartners

Co-partners