MKB Rotterdam Online Bijeenkomst 24 november

Dinsdag 24 november 2020
Van 12:00 tot 13:00

Evenement start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Details
Date:

november 24

Time:

12:00 pm - 01:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mkb-rotterdam-online-bijeenkomst-24-november-128982218287
Organizer

MKB Rotterdam Rijnmond

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mkb-rotterdam-rijnmond-10929306331
Exclusief voor leden van MKB Rotterdam Rijnmond

Naar het zich laat aanzien zijn fysieke bijeenkomsten, in welke vorm dan ook, de komende tijd helaas niet mogelijk. Natuurlijk willen wij wel de band met jullie zoveel mogelijk in stand houden. Daarom hebben wij de MKB online bijeenkomsten weer in het leven geroepen. 

 

Wekelijks zullen wij, in samenwerking met onze partners, online op een vaste dag (dinsdag) en vast tijdstip (12.00 uur tot 13.00 uur) een korte, inhoudelijke sessie verzorgen. 

Wij praten jullie ook bij over economische actualiteiten en wij willen – door middel van een korte poll – graag weten hoe het met jullie gaat. Hopelijk kunnen jullie elkaar, voor zover nodig, een beetje opbeuren! Via chat kunnen jullie vragen stellen aan de spreker(s) en aan ons. En misschien wel het belangrijkste: jullie zien en spreken ook weer eens een aantal medeleden!

 

Programma dinsdag 24 november:

12.00 uur: Actualiteiten rond de steunpakketten van de overheid, subsidieregelingen e.d. (Pieter van Klaveren, voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond) ) in combinatie met een korte interactieve poll: “Hoe gaat het met jullie”?

12.20 uur: Rijnmond – Wij zijn erbij

We zijn betrokken bij de regio en zijn daar waar het gebeurt. Ook in coronatijd. Tijdens onze presentatie nemen we je mee achter de schermen. Je komt meer te weten over hoe wij als nieuwszender elke dag weer het regionale nieuws, via radio, tv en online,  bij jou en de overige inwoners van regio Rijnmond brengen. Je komt erachter wie wij bereiken en welke mogelijkheden we op dit moment hebben voor MKB leden.

13:00 uur: Einde

Meld je hier aan. Je ontvangt dan een link om de zoommeeting op het opgegeven tijdstip te openen. Dit kan op alle devices. Je hoeft hier geen speciale software voor te downloaden. Je vindt de link onder: “Aanvullende gegevens” onder in de registratiebevestiging.

Save the date:

Er staan zoomsessies gepland voor alle dinsdagen (12.00 uur tot 13.00 uur) tot en met 15 december a.s.

Hoofdpartners

Co-partners