Praat mee met MKB, RDM Design en Colorbomb.nl

Dinsdag 9 maart 2021
Van 12:00 tot 15:00

Evenement start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Details
Date:

maart 9

Time:

12:00 pm - 03:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-praat-mee-met-mkb-rdm-design-en-colorbombnl-142484616323
Organizer

MKB Rotterdam Rijnmond

Website: https://www.eventbrite.nl/o/mkb-rotterdam-rijnmond-10929306331
Praat mee met MKB, RDM Design en Colorbomb.nl

Wij praten jullie graag bij over economische actualiteiten. Ook zijn we benieuwd hoe het met jullie gaat. En misschien wel het belangrijkste: jullie zien en spreken ook weer eens een aantal medeleden!

Programma dinsdag 9 maart:

12.00 uur: Actualiteiten rond de steunpakketten van de overheid, subsidieregelingen e.d. (Pieter van Klaveren, voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond) in combinatie met een korte interactieve poll: “Hoe gaat het met jullie”?

12.20 uur: “IN 2021 OMVALLEN….OF OPVALLEN?

Dat is de grote vraag. Wil jij als ondernemer aan zet blijven dan zou de visualisatie van jouw producten, diensten of boodschap richting de klant wel eens de sleutel tot je succes kunnen zijn. Of dat nu een professionele presentatie, opvallende beursstand of impactvolle zakelijke cartoon is, er zijn meerdere manieren om visueel de aandacht te trekken. Maar….er gaat nog een belangrijk proces vooraf aan de keuze in middelen.

Daar willen graphic design expert Ronja de Maa en zakelijk striptekenaar Pauline Buth het in deze webinar graag met je over hebben. Want wat zijn nu eigenlijk die Unique Selling Points die werkelijk waarde leveren aan de klant, wiens probleem lossen jullie op, wat doen jullie al aan branding, en….waarom zou je voor visualisatie kiezen?

De antwoorden op deze vragen gaan de inhoud van je visuele uiting effectief laden. Met het delen van onze kennis hopen wij een brainstorm bij je op gang te helpen die bijdraagt in succesvolle, visuele keuzes.

Vormgeving & communicatie zijn in tijden van Corona immers belangrijker dan ooit te voren!

13:00 uur: Einde

Meld je hier aan. Je ontvangt dan een link om de zoommeeting op het opgegeven tijdstip te openen. Dit kan op alle devices. Je hoeft hier geen speciale software voor te downloaden. Je vindt de link bij: “Aanvullende gegevens” onder in de registratiebevestiging. Op de dag van de meeting ontvang je nog een “boarding-call” met nogmaals de inloggegevens.

Hoofdpartners

Co-partners