MKB Rotterdam Rijnmond organiseert jaarlijks zo’n 40 (netwerk-)bijeenkomsten, workshops, congressen, presentaties en seminars: laagdrempelig en met een hoge ‘gun- én funfactor’. 

Zo organiseren wij regelmatig de populaire ‘MKB Rotterdam Rijnmond Borrels BIJ…’ op inspirerende locaties. Verder: jaarlijks terugkerende, grootschalige bijeenkomsten waaronder het MKB Ledenfestival, de Voorjaarsproeverij, de Lenteborrel, Zomerbarbecue en de Dag van de Ondernemer. Maar wij organiseren ook een aantal kleinschalige bijeenkomsten zoals de maandelijkse MKB Lunchspecials. Onze Ambassadeurs organiseren regelmatig bijeenkomsten voor hun “eigen” leden.

Dit is slechts een greep uit ons afwisselende aanbod.

Binnenkort: 

jul 09
Uitnodiging bijeenkomst 9 juli
Mainport Hotel - 77 Leuvehaven, 3011 EA Rotterdam

Maak een afspraak met MKB Rotterdam

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alles samen met u doornemen. Klik hier voor onze informatieflyer.

 

 

Co-partner worden?

MKB Rotterdam biedt veel mogelijkheden om uw bedrijf nog beter te profileren. Met een partnerschap krijgt u hiervoor veel extra tools in handen. Elk partnerschap is een maatwerkpropositie die wij graag samen met u ontwikkelen. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap met u te bespreken.

Ben jij klaar om te netwerken?