MKB Rotterdam Rijnmond organiseert jaarlijks zo’n 40 (netwerk-)bijeenkomsten, workshops, congressen, presentaties en seminars: laagdrempelig en met een hoge ‘gun- én funfactor’. 

Zo organiseren wij regelmatig de populaire ‘MKB Rotterdam Rijnmond Borrels BIJ…’ op inspirerende locaties. Verder: jaarlijks terugkerende, grootschalige bijeenkomsten waaronder het MKB Ledenfestival, de Voorjaarsproeverij, de Lenteborrel, Zomerbarbecue en de Dag van de Ondernemer. Maar wij organiseren ook een aantal kleinschalige bijeenkomsten zoals de maandelijkse MKB Lunchspecials. Onze Ambassadeurs organiseren regelmatig bijeenkomsten voor hun “eigen” leden.

Dit is slechts een greep uit ons afwisselende aanbod. I.v.m Corona hebben we onze agenda aangepast op 23-7-2020. De meest actuele activiteiten kunt u vinden in onze jaaragenda.

Binnenkort: 

sep 29
MKB Rotterdam Rijnmond Ledenfestival 2020
Spartapark-Noord 1 - 1 Spartapark-Noord, 3027 VW Rotterdam
sep 29
MKB Rotterdam Rijnmond Ledenfestival 2020 (ochtend)
Spartastraat 7 - 7 Spartastraat, 3027 ER Rotterdam
sep 29
MKB Rotterdam Rijnmond Ledenfestival 2020 (middag)
Spartastraat 7 - 7 Spartastraat, 3027 ER Rotterdam

Maak een afspraak met MKB Rotterdam

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alles samen met u doornemen. Klik hier voor onze informatieflyer.

 

 

Co-partner worden?

MKB Rotterdam biedt veel mogelijkheden om uw bedrijf nog beter te profileren. Met een partnerschap krijgt u hiervoor veel extra tools in handen. Elk partnerschap is een maatwerkpropositie die wij graag samen met u ontwikkelen. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap met u te bespreken.

Ben jij klaar om te netwerken?