Binnenkort: 

There are no upcoming Events at this time.

MKB Rotterdam Rijnmond organiseert jaarlijks zo’n 40 (netwerk-)bijeenkomsten, workshops, congressen, presentaties en seminars: laagdrempelig en met een hoge ‘gun- én funfactor’. 

Zo organiseren wij regelmatig de populaire ‘MKB Rotterdam Rijnmond Borrels BIJ…’ op inspirerende locaties. Verder: jaarlijks terugkerende, grootschalige bijeenkomsten waaronder het MKB Ledenfestival, de Voorjaarsproeverij, de Lenteborrel, Zomerbarbecue en de Dag van de Ondernemer. Maar wij organiseren ook een aantal kleinschalige bijeenkomsten zoals de maandelijkse MKB Lunchspecials. Onze Ambassadeurs organiseren regelmatig bijeenkomsten voor hun “eigen” leden.

 

Wekelijkse online bijeenkomsten
De komende maanden zal het netwerken noodgedwongen tot online events moeten worden beperkt. Om de binding met onze leden toch zoveel mogelijk in stand te houden organiseren wij de komende tijd wekelijks een kort inhoudelijk online event op een vaste dag en een vast tijdstip: namelijk elke dinsdag van 12.00 uur tot 13.00 uur. Naast een update over de coronamaatregelen zal er door onze partners één onderwerp per keer worden gepresenteerd. Wij bieden bezoekers d.m.v. een chatfunctie de mogelijkheid om te reageren. Deze wekelijkse online bijeenkomsten zijn exclusief toegankelijk voor partners en leden van MKB Rotterdam Rijnmond. Zij krijgen voor de events een persoonlijke uitnodiging met aanmeldlink per mail.

Maak een afspraak met MKB Rotterdam

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alles samen met u doornemen. Klik hier voor onze informatieflyer.

 

 

Co-partner worden?

MKB Rotterdam biedt veel mogelijkheden om uw bedrijf nog beter te profileren. Met een partnerschap krijgt u hiervoor veel extra tools in handen. Elk partnerschap is een maatwerkpropositie die wij graag samen met u ontwikkelen. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap met u te bespreken.

Ben jij klaar om te netwerken?