MKB Rotterdam organiseert jaarlijks zo’n 40 (netwerk)bijeenkomsten en workshops; laagdrempelig en met een hoge ‘gun- én funfactor’. 

Zo organiseren wij de populaire ‘MKB Rotterdam Borrels BIJ…’ op verschillende locaties. Jaarlijks terugkerende, grootschaligere bijeenkomsten waaronder het MKB Ledenfestival, People’s Business en de Week van de Ondernemer. Maar we hebben ook een aantal kleinschaligere bijeenkomsten als de MKB Lunchspecials of met MKB Rotterdam mee naar Sparta Rotterdam. Dit is een greep uit ons afwisselende aanbod.

Binnenkort: 

jan 28
Lunchspecial bij Meiden van de Molen
Meiden van de Molen - 99 Noordeinde, 3201 AK Spijkenisse
feb 03
Cybercrimecongres voor ondernemers
Energiehuis - 148 Noordendijk, 3311 RR Dordrecht
feb 09
Met MKB Rotterdam naar Sparta Rotterdam
Sparta Stadion - 1 Spartapark-Noord, 3027 VW Rotterdam
feb 11
Symposium 2020
World Trade Center Rotterdam - 37 Beursplein, 3011 AA Rotterdam

Maak een afspraak met MKB Rotterdam

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alles samen met u doornemen. Klik hier voor onze informatieflyer.

 

 

Co-partner worden?

MKB Rotterdam biedt veel mogelijkheden om uw bedrijf nog beter te profileren. Met een partnerschap krijgt u hiervoor veel extra tools in handen. Elk partnerschap is een maatwerkpropositie die wij graag samen met u ontwikkelen. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap met u te bespreken.

Ben jij klaar om te netwerken?