Rotterdam Boathouse MKB borrel bij

Afgelopen maandag tijdens een drukbezochte MKB bijeenkomst in The Boathouse is het Daniel den Hoed Fonds  een meerjarig hoofdpartnership aangegaan met MKB Rotterdam Rijnmond. MKB Rotterdam Rijnmond maakt zich op heel veel vlakken sterk voor Rotterdammers. Onder het motto; samenwerken, verbinden en versterken slaan we de handen ineen om zoveel mogelijk geld binnen te halen om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. Jaarlijks organiseert MKB Rotterdam Rijnmond o.a. een golftoernooi, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan het Daniel den Hoed Fonds.

“Rijnmondse MKB Ondernemers willen de handen uit de mouwen steken om gezamenlijk met het Daniel den Hoed Fonds kanker kansloos te maken. Immers, het grootste kankercentrum van Nederland redt levens en zit hier in Rotterdam!” aldus Pieter van Klaveren, voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond.

“Het Daniel den Hoed Fonds is vereerd om samen met MKB Rotterdam Rijnmond een stap te zetten in een betere toekomst voor patiënten met kanker”, zo sprak Leonore Tuijt, directeur Erasmus MC Foundation, afgelopen maandag tijdens de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.

Samen maken we kanker kansloos!

Eén op de drie mensen krijgt kanker. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Elk uur komen er meer dan 10 gevallen van kanker bij. Het Daniel den Hoed Fonds, onderdeel van de Erasmus MC Foundation, haalt geld op voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Rotterdamse Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland. Wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. We hebben al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen.