Graag nodigen wij u uit voor hét Ondernemersverkiezingsdebat Gemeenteraadsverkiezing Rotterdam 2018 op maandag 5 maart vanaf 17.00 uur. Het debat wordt georganiseerd door het gezamenlijke Rotterdamse bedrijfsleven MKB Rotterdam Rijnmond, Koninklijke Horeca Nederland, Transport- en logistiek Nederland, Koninklijke Metaalunie en Stichting ZZP-Nederland en vindt plaats bij de Hogeschool Rotterdam. Het belooft een verhitte politieke strijd te worden, waarbij de diverse lijsttrekkers vragen en stellingen van het bedrijfsleven moeten beantwoorden en hun programma zullen verdedigen.

• 16.45 – 17.30 uur: Inloop
  • 17.30 – 19.30 uur: Verkiezingsdebat o.l.v. Marianne van den Anker
  • 19.30 – 21.00 uur: Aangeklede netwerkborrel

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor hét Ondernemersverkiezingsdebat Rotterdam d.d. maandag 5 maart 2018 en gebruik het wachtwoord: VKD5M
U heeft het lidnummer nodig bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.