Op 2 juli stond een werkbezoek gepland van het bestuur en ambassadeurs van MKB Rotterdam Rijnmond aan de 2 e kamer. Met een bus vol ondernemers vertrok de delegatie naar Den Haag. De eerste stop was de Malietoren waar een kennismaking met de nieuwe voorzitter van MKB Nederland op het programma stond. Jacco Vonhof is sinds eind 2018 de voorzitter en als ras ondernemer ontmoet hij graag andere ondernemers om te vernemen wat zich allemaal afspeelt in ondernemersland. Ook
Leendert-Jan Visser, de directeur van MKB Nederland was aanwezig voor de nodige interactie. Na de lunch weer terug de bus in voor de 2 e stop van de dag, het bezoek aan de 2 e kamer. Na een grondige veiligheidscheck mocht de gehele delegatie de fractiekamer van de VVD in om met een afgevaardigde van de VVD fractie over een aantal onderwerpen te discussiëren. (lees onder de foto verder)

Onderwerpen die aan bod kwamen waren o.a de mismatch op de arbeidsmarkt, innovatie bij het MKB, financierbaarheid MKB en de MKB Toets. Na een interessante discussie en het uitwisselen van directe contactgegevens (je moet het ijzer smeden als het heet is!) volgde nog een rondleiding door de 2 e kamer en konden de aanwezigen nog even genieten van een Kamerdebat op de publieke tribune. De dag eindigde met een gezellig diner bij onze partner World Hotel Wings.