Een beetje spannend vind ik het toch wel of is het gewoon de nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden of ervaringen van andere ondernemers. Vanmorgen om iets voor 11 uur  nam ik plaats in de ‘waiting room’ van Zoom. Wachtend tot de host me naar binnen liet. Nieuwsgierig in welke virtuele omgeving ik terecht zou komen. Is het een mozaïek aan personen of zijn we deze keer met zijn tweeën die mijn beeldscherm vullen? Het is toch best spannend om in één keer in beeld te zijn bij een grote groep ondernemers. Het rondje in mijn scherm begint te draaien, over enkele seconden zie ik wie er op mijn beeldscherm verschijnt…

Vandaag was de eerste bijeenkomst van MKB Rotterdam Rijnmond en begeleid door ambassadeur Jolanda van der Steen. Een check-in om het sentiment te voelen en horen van de ondernemers, hoe sta je erin, waar loop je tegenaan of waar kunnen we je wellicht mee helpen? De stemming is goed. We voelen allemaal de impact van de huidige realiteit en tegelijkertijd is er vertrouwen dat we hier iedere onze weg in zullen vinden. Mooi om te ervaren dat we allen een steentje willen bijdragen om elkaar te helpen niet stil te vallen, kansen te creëren en mogelijkheden te ontdekken.

Wil jij delen, sparren  en bijdragen om het MKB een steuntje in de rug te geven en zo ook zelf kracht bij te zetten? Iedere twee weken kun je inchecken samen met de andere leden van MKB Rotterdam.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Astrid Kenens | BizzContent