Van haven gerelateerde zaken tot de lucratieve Leisure en alles wat daartussenin ligt: in Curaçao ligt oneindig veel potentie voor ondernemers om een winnende investering te doen. Een samenwerking tussen MKB Rotterdam Rijnmond en het Ministerie van Economische Ontwikkeling van Curaçao geeft het Rotterdamse bedrijfsleven een voorsprong en de mogelijkheid om de vele kansen die het eiland biedt te ontdekken! 

Van 24 t/m 28 maart 2020 kunnen Rotterdamse ondernemers onder begeleiding van Curaçao-kenners Carmelita Reeberg, Paddy Roomer en het Ministerie van Economische Ontwikkeling van Curaçao op exclusieve wijze ervaren dat de Rotterdamse mentaliteit van ‘niet lullen, maar poetsen’ ook in Curaçao omarmd wordt. Deze kans wil je als ondernemer niet missen! 

Dankzij de tomeloze inzet van minister Giselle Mc William van het Ministerie van Economische Ontwikkeling (zie foto) kunnen Carmelita Reeberg als ambassadeur van MKB Rotterdam Rijnmond en haar counterpart van het MKB Curaçao een MOU (Memorandum of Understanding) ondertekenen. Zo worden alle partijen gezamenlijk winnaars!

De kosten voor deze businessmissie zijn € 750,- exclusief reis-en verblijfkosten.
 
Ben je enthousiast geworden en wil je meer over dit initiatief weten? kijk op www.zakenincuracao.nl of neem contact op met:


Paddy Roomerinfo@roomeradvies.nl of 06 -22 59 91 66 
Carmelita Reebergcreeberg@erbeebeveiliging.nl of 06 – 54 73 42 46