Organisatie Ambassadeurs Jong MKBFoto’s Magazine MKB de podcast| Inloggen

Samen
Sterker
Ondernemen.

Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Samen durven we risico’s te nemen en creëren we banen. Daarom is het belangrijk dat we samen ondernemers faciliteren en er voor zorgen dat ze niet gehinderd worden door tal van onduidelijke en/of overbodige regels. Daarom is begin twintigste eeuw de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland opgericht door ondernemers. Met als missie, ‘bijdragen aan een kansrijk ondernemersklimaat’. Deze onderschrijven we als MKB Rotterdam Rijnmond nog dagelijks. Het zijn jullie, de ondernemers, die onze koers bepalen, wij zijn de stem van inmiddels meer dan 800 leden en (netwerk)partners. En samen hebben wij een bereik van ruim 15.000 ondernemers in onze regio.

VOORDELEN LIDMAATSCHAP

MKB Rotterdam Rijnmond leden krijgen veel voordeel!

EVENEMENTEN

MKB Rotterdam Rijnmond organiseert unieke grote en kleine gezellige evenementen.

ECHT VOOR ONDERNEMERS

MKB Rotterdam Rijnmond zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de Rotterdamse regio.

Onze laatste berichten

Regelmatig delen wij hier het laatste landelijke en regionale nieuws.

Filter op alle berichten  

Nieuws van onze partners

Aankomende events

Samenwerken,
verbinden en
versterken.

Wij werken aan een regio waar je goed zaken kunt doen. Daarom behartigen wij jouw belang, altijd concreet en oplossingsgericht. Dit doen we graag samen met jou onder het motto: Samen sterker ondernemen!

Hoofdpartners van MKB Rotterdam

Ben jij klaar om te netwerken?

Jaarlijks organiseren wij tientallen netwerkbijeenkomsten en workshop; deze zijn laagdrempelig en altijd met een hoge "gun- én funfactor". Via de nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws en interessante evenementen.